Langfang Guomei Aluminium Industry Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Langfang Guomei Aluminium Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Langfang Guomei Aluminium Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Langfang Guomei Aluminium Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Langfang Guomei Aluminium Industry Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken: Goomay
Aantal werknemers: 300~400
Jaarlijkse omzet: 50000000-79000000
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 80% - 90%
Inleiding

      Het Aluminiumco. van China Langfang Gome, Ltd werd opgericht in 1999 en heeft meer dan 20 jaar van aluminium en gegoten aluminium productieervaring. Het bedrijf heeft 8 hogere technici, 24 middentechnici, en 700 werkende arbeiders. Ons bedrijf keurt geavanceerd ERP beheersysteem en geavanceerd fysiek en chemisch het testen materiaal goed om kwaliteit te verzekeren. Nu Gome-heeft het Aluminium de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan. Het bedrijf dringt op de bouw van een collectief merk met integriteit, en het bevorderen van collectieve ontwikkeling met innovatie als stuwende kracht aan. Het Aluminium van China heeft Langfang Gome productiemateriaal, sterke technische kracht, geavanceerd productiebeheersysteem en het perfecte systeem van de naverkoopdienst verfijnd. Wij heten u welkom om samenwerking te bespreken!

 

 

 

Geschiedenis

      Ons bedrijf heeft een geavanceerde productielijn van de aluminiumuitdrijving gevestigd en het gietende materiaal van de aluminiumlegering gevestigd, dat zeer productstabiliteit en productieefficiency verbetert. Het volledige productieproces voert strikt het ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem uit.

Dienst

      Ons bedrijf heeft een professioneel op de markt brengend team om u de betere pre-sales, in-verkoop en naverkoopdiensten aan te bieden. Het probleem van elke klant zal op tijd worden behandeld en worden opgelost.

 

Ons Team

      Het Gomealuminium hangt altijd eerst de bedrijfsfilosofie van „Kwaliteit aan, Klant eerst“, en bereikt het algemene kwaliteitsbewakingsdoel van „100%-het tarief van de de bemonsteringspas van de productkwaliteit, 100%-het tarief van de fabriekspas, en 100%-het tarief van de klantentevredenheid“.