lopende band

      Het Aluminiumco. van China Langfang Gome, Ltd wordt gevestigd in het Industrieterrein van het het Glasmeubilair van China, Shengfang-Stad, Bazhou-Stad, Hebei-Provincie. Het wordt gevestigd in het midden van de Nieuwe Districten van Peking, van Tianjin en van Xiong'an, met geschikt vervoer en grote plaatsvoordelen. Ons bedrijf behandelt een gebied van 100.000 vierkante meters, met totale activa van 680 miljoen yuans. Het is een aluminiumprofiel op grote schaal, een gegoten aluminium en van het aluminiumprofiel diep-verwerkt fabrikant in Noord-China.

 

Langfang Guomei Aluminium Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

      Het bedrijf heeft momenteel 15 geavanceerde productielijnen die van de aluminiumuitdrijving zich van 500-5000 ton, 2 bespuitende productielijnen, 2 oxydatieproductielijnen, 1 fluorocarbon bespuitende lijn uitstrekken, en 10 het binnenlandse geavanceerde gietende materiaal van de aluminiumlegering, dat industriële aluminiumprofielen, architecturale aluminiumprofielen, de profielen van het meubilairaluminium, de profielen van het radiatoraluminium, met een jaarlijkse output van 50.000 ton aluminiumprofielen veroorzaakt. De producten worden verkocht aan Hebei, Peking, Tianjin, Shanxi, Binnenmongolië en andere gebieden, en uitgevoerd naar 58 landen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië. gebied.

 

Langfang Guomei Aluminium Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Langfang Guomei Aluminium Industry Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

      Ons bedrijf heeft unaniem lof van binnenlandse en buitenlandse markten met de producten van uitstekende kwaliteit gewonnen. Co. van China Langfang Alcoa, Ltd verheugt zich op het samenwerken met u!

OEM / ODM

      Het Gomealuminium kan u OEM, ODM en de aangepaste diensten aanbieden.

R & D

      Het team van R&D van ons bedrijf is sterk, met inbegrip van 32 hogere technici en 24 middentechnici. Het bedrijf vestigt samenwerking met binnenlandse universiteiten en wetenschappelijke onderzoekinstituten, introduceert talenten, introduceert technologie, en introduceert onophoudelijk milieuvriendelijke en energy-saving producten aan de binnenlandse en overzee markten.